+36 70 22 99 002
hello@kodgarazs.hu

TUDJUK, MIRE VAN SZÜKSÉGED!

Újszerű oktatási tematikánk a 8-18 éves korú fiatalok fogékonysági jellemzőire épül: értjük és beszéljük a diákok nyelvét, tudjuk, mi ragadja meg a figyelmüket. Gondosan ügyelünk az egyéni képességekre és ötletekre, a kreativitásra és a megvalósítás élményére.

MIT JELENT NÁLUNK AZ INNOVÁCIÓ?

Képzési partnereink a technológiai szektor meghatározó cégei, oktatóink pedig a szakma szuperhősei. Így első kézből és élvezetes módon sajátíthatod el az innovatív szemléletet és ismereteket.

FÓKUSZBAN A JÖVŐ MINDEN SZINTEN

Tudjuk, hogy a tech világa szédületes sebességgel változik. Ezért elsősorban nem konkrét programnyelveket, hanem, algoritmikus gondolkozást és rendszerszemlélet tanítunk játékos formában. Ezt pedig az élet egyéb területein is használhatod.

GYAKORLATIAS ÉS ÉLETSZERŰ

Tantervünk alapja a projekt alapú tanulás: diákjaink megtanulják, hogyan tegyék fel a helyes kérdéseket, és valódi problémákra dolgoznak ki megoldásokat. A folyamatok és összefüggések felfedezése izgalmas utazás, mely kiválóan fejleszti számos képességedet.

KódGarázs

Aki szereti a zenét, nem lepődik meg rajta, hogy a kiemelkedően sikeres és kreatív együttesek gyakran egy garázsból indulnak a világhír felé. És ez miért csak a zenére lenne igaz? ☺

A KÓDGARÁZSnál élményalapú tech foglalkozásokat szervezünk 8-18 éves lányoknak és fiúknak. Nem is akármilyeneket! Kiscsoportos képzéseinken igazi fejlesztőktől, az IT ágazat kiemelkedő szakembereitől tanulhatsz, akik olyan cégeknél dolgoznak, ahol az innovációt nem követik, hanem alkotják. Elsősorban nem konkrét programozási nyelveket tanulsz, hanem elsajátítod a programozók szemléletét és a rendszerezett gondolkodást.

 

Üzenj nekünk

 

 

Mi minden vár rád? Többek között izgalmas projektekben veszel részt, ellátogatsz menő tech cégekhez, bekukkanthatsz szupermodern szervertermekbe, és beszélgethetsz profi szoftvermérnökökkel. Az egészben pedig az a legjobb, hogy mindehhez semmilyen speciális előképzettségre nincs szükséged, és az itt tanultakat nem csak programozóként hasznosíthatod! Azt már csak a teljesség kedvéért tesszük hozzá, hogy a tanrend rugalmas, és kiemelt figyelmet fordítunk az egyéni képességekre és a fejlődésedre!

Van még kérdésed? 😉 Itt felteheted!

Ismerd meg az oktatóinkat

Kik vezetik a képzéseinket? Oktatóink tudományos fokozatát és pozícióját csak a rend kedvéért említjük meg, mert a nevük önmagában egyet jelent a kiemelkedő szakértelemmel. Rövid bemutatásuk alapján biztosra veheted, hogy nálunk jó kezekben vagy. ☺

Bán Marcell

Szoftverfejlesztő
Tovább a profilra

Kozma Béla

Ügyvezető igazgató
Tovább a profilra

Jesztrebszki Márk

Szoftverfejlesztő
Tovább a profilra

Kolbay Zsolt

Szabadúszó szoftverfejlesztő
Tovább a profilra

Kollányi Fruzsi

Oktató, tananyagfejlesztő, tréner
Tovább a profilra

Mekis Péter

assistant professor / adjunktus
Tovább a profilra

Novothny Ákos

Villamosmérnök
Tovább a profilra

Pozsonyi Zoltan

Szoftverfejlesztő
Tovább a profilra

Rácz Hajni

Oktató
Tovább a profilra

Roland Szabó

Tovább a profilra

Viktor Horváth

Tovább a profilra