Dátum2018. Jun 25 - 2018. Jun 29
Férőhely0/16
A kurzus ára:INGYENES

Szeretnél saját mobilappot fejleszteni?

Gyere, és kódolj velünk!

Az egyhetes mobilalkalmazás fejlesztésre olyan 12-14 éves lányokat és fiúkat várunk, akik szívesen vinnék haza androidos telefonjukon a saját maguk által fejlesztett alkalmazásokat illetve játékokat.
Előzetes programozási ismeretre nincs szükség a részvételhez, de szuper, ha használtál Scratch-et vagy más blokkos appszerkesztőt, mert az AppInventor is ezekhez hasonló.
A foglalkozásra mindenképp hozz magaddal androidos telefont vagy tabletet, amin tesztelni fogod a munkád. Továbbá szükséged lesz már meglévő Google fiókra, és minimális angol tudásra is, hisz az AppInventor nyelve angol.
* Használt eszköz
AppInventor (appinventor.mit.edu)
* Kiket várunk a táborba?
Olyan 12 és 14 éves lányokat és fiúkat, akiket felvillanyoz a lehetőség, hogy a nyári táborban saját mobilalkalmazást illetve -játékot fejlesszenek. Előképzettség nem szükséges, csak határtalan kíváncsiság és kalandvágy. A többit megtanítjuk neked!
 Mikor és hol lesz a KódGarázs-Vodafone TelcoCamp tábor?
A tábor időpontja:
2018. június 25. – június 29.
Hétfőtől péntekig, reggel 9 és délután 4 óra között.A tábor időtartama 1 hét. Kérjük, hogy a táborba akkor jelentkezz, ha egész héten részt tudsz venni a programon.
* Helyszín
Vodafone Hungary
1096 Budapest, Lechner Ödön fasor 6.
* Szükség lesz saját mobiltelefonra?
Igen, kérjük, hozz magaddal androidos telefont.
* Szükség lesz saját laptopra?
Nem, mindenkinek biztosítunk laptopot.Előzetes tech vagy matek tudás nem feltétel!
*Mit eszünk?
Napi 3x étkezést biztosítunk, délelőtt és délután gyümölcsöt, délben meleg ételt.* Mennyibe kerül a részvétel?
A táborban való részvétel ingyenes!

* Jelentkezés
Csak nyomd meg a “Jelentkezem” gombot, és töltsd ki a jelentkezési lapot.

Jelentkezem

A jelentkezési határidő: 2018. június 4., hétfő déli 12 óra. Viszont.  A táborban összesen 16 szabad helyünk van, 8-8 fő Vodafone Hungary, illetve nem Vodafone Hungary szülők gyermekei számára. 8 főnél több belső jelentkezés esetén a 8 belsős résztvevőt sorsolással választjuk ki, külsősök esetében a jelentkezéseket az adott válaszok alapján értékeljük és jelentkezési sorrend alapján igazoljuk vissza a jelentkezési lapon megadott email címre.

A táborban az alapoktól kezdjük az AppInventor oktatását.

Jelentkezésed sikerességéről, és a táborral kapcsolatos bővebb információkról legkésőbb 2018. június 8., péntek 17 óráig kapsz tőlünk értesítést.

A jelentkezési lap kitöltése körülbelül 10 percet vesz igénybe.

Reméljük, hamarosan találkozunk!
Üdv,
A KódGarázs & Vodafone Hungary csapata